U hebt niets in uw winkelwagen.
Fondue / Gourmet - Hans Belterman
auteur:
Hans Belterman
Staat van het boek:
Tweedehands boek
Uitvoering:
Paperback
Pagina's:
96
ISBN:
9021013711
Verschijningsjaar:
Jaren '80 en eerder:antiquarisch
In dit kookboekje zijn recepten te vinden van maaltijden, die grotendeels aan tafel bereid kunnen worden. Veel fonduerecepten, b.v. vlees-, vis-, bouillon-, kaas- en chocoladefondue, ook recepten voor de flambeerpan, gourmet-set, tafelgrilltoestel en stoofpotten en eenpansmaaltijden.
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 1,95
Omschrijving
Details
Goede staat, met ill.
Eigenschappen
Eigenschappen
auteur | Hans Belterman |
---|---|
Staat van het boek | Tweedehands boek |
Taal | Nederlandstalige boeken |
Uitgever: | Zomer & Keuning |
ISBN | 9021013711 |
Pagina's | 96 |
THEMA in deze categorie | Koken en bakken, Recepten |
Fictie - Non-fictie | Fictie |
VRIJE TIJD & SPORT | Koken & Bakken |
Uitvoering | Paperback |
Conditie van het boek | Goed |
Verschijningsjaar | Jaren '80 en eerder:antiquarisch |
Beoordelen
Vaak samen gekocht
-
Eten met plezier - Nierstichting
€ 3,50Niet in voorraad
-
De smaken van Frankrijk - moderne en klassieke gerechten
€ 3,50 -
De kunst van het wijnproeven - Noele Ruitenberg
€ 2,50