Zwarte Engel - John Maxim

Auteur: John Maxim
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 380
Ooit was zij de meest gevreesde huurmoordenaar van de Mossad. Nu zoekt ze rust en geborgenheid en een leven als gewone vrouw. Maar het verleden laat je nooit los...

Elizabeth Stride, ooit bekend als de Zwarte Engel, heeft zich teruggetrokken op het luxueuze Hilton Head Island-resort om te genezen van de wonden die zij opliep tijdens haar jaren als huurmoordenaar voor de Israelische inlichtingendienst.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Hoe jong zij ook is, Elizabeth heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug als Mossad-agente die dood en verderf zaaide onder moslimterroristen. In de Arabische wereld staat er dan ook nog steeds een losgeld van één miljoen dollar op haar hoofd.

Maar het verleden blijft haar achtervolgen in de persoon van Martin Kessler, een voormalige Stasi-spion met wie zij ooit een turbulente relatie had. Martin mist Elizabeth, maar vooral de levensgevaarlijke uitdaging en actie van hun vroegere leven samen. En hij wordt op zijn wenken bediend, want de aankomst op het eiland van Cyril Pratt, een beruchte bounty hunter, doet vermoeden dat de Arabieren ook hier iemand op het spoor zijn. Zit Pratt achter Elizabeth aan? Of aast hij op een ander slachtoffer?

Tegen wil en dank raakt Elizabeth betrokken bij deze verontrustende ontwikkeling, die beslist niet op zichzelf blijkt te staan, maar die slechts een klein incident is in een internationaal complot dat erop is gericht de islamitische wereld van allesvernietigende wapens te voorzien...

Karakter, goede staat, 380 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur John Maxim
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Karakter
Pagina's 380
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht