Zeven verloren jaren - Diana Morgan

Auteur: Diana Morgan
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 240
Het geluk lijkt Natalie Parnell toe te lachen. Ze is beeldschoon, zelfbewust en uitermate intelligent. Met prachtige cijfers is ze van de universiteit gekomen, ze heeft een prachtige baan in het verschiet en gaat trouwen met Jordan Brenner, de meest fantastische man die er op aarde rondloopt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Tot die stralend mooie dag waarop de mooie toekomstplannen in één klap worden verbrijzeld door een rampzalig ongeluk...

Als Jordan beseft dat Natalie, zijn sprankelende geliefde, in coma is geraakt en de artsen haar geen schijn van kans geven, kan hij maar moeilijk accepteren dat hij haar voorgoed kwijt is. Wanhopig zoekt hij troost bij Sheila Riken, de ex-vriendin die hij aan de kant heeft gezet voor Natalie. Sheila heeft heel lang op deze kans gewacht en is bereid alles te doen om Jordan terug te winnen.

Sheila's vader, een onmetelijk rijke en sluwe advocaat, beschouwt de ambitieuze Jordan als de ideale schoonzoon. Als de doktoren hem vertellen dat Natalie in verwachting is, bedenkt hij een weerzinwekkend - maar bijzonder uitgekookt - plan om Jordan aan zijn door en door verwende dochter Sheila te binden. En Jordan, murw geslagen door zijn enorme verlies, trapt er met open ogen in.

Tegen alle verwachtingen in ontwaakt Natalie na zeven jaar uit haar coma. Ze kan zich maar weinig herinneren en heel voorzichtig gaat zij op onderzoek uit naar haar verleden. Niets heeft haar voorbereid op de schokkende gebeurtenissen die haar te wachten staan...

ZHU, goede staat, 240 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Diana Morgan
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: ZHU
Pagina's 240
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht