Zemindar - Valerie Fitzgerald

Auteur: Valerie Fitzgerald
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 602

Begin 1857 zet een jonge Engelse, Laura Hewitt, voet aan wal in Calcutta. Laura is een vrouw van uitzonderlijke wilskracht en schoonheid, die een enerverende zeereis achter de rug heeft. De taak die haar in het exotische India wacht is echter nog veel enerverender; ze moet tot iedere prijs voorkomen dat de Engelse kolonie in de gaten krijgt, dat ze alleen naar India is vertrokken om dichter bij Charles te zijn, de man van haar verwende nichtje Emily, op wie ze van jongs af aan hopeloos verliefd is geweest.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Haar geheime liefde voor Charles maakt de eerste weken in Calcutta een hel voor Laura. Maar dan ontmoet ze een andere man, Charles halfbroer Oliver Erskine, de schatrijke, onweerstaanbaar aantrekkelijke Oliver Erskine, de Zemindar (heerser) van Hassanganj. Het is van beide kanten liefde op het eerste gezicht, al wil alleen de Zemindar dat bekennen.

Laura's liefde groeit echter tegen de verdrukking in: een opstand tegen het Engelse gezag in India, waardoor ze van de Zemindar gescheiden wordt, zet haar laatste bedenkingen opzij. Als Laura Oliver na maanden weerziet is hij zwaar gewond. Laura verpleegt hem liefdevol en Oliver herstelt. Maar dan wordt de ontluikende liefde tussen hen beiden wreed verstoord en opnieuw moet Laura op zoek naar de Zemindar van Hassanganj.

Sijthoff, goede staat, 602 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Valerie Fitzgerald
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Sijthoff
Pagina's 602
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Historische romans, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht