Winnie-de-Poeh en het Oplossen van Problemen - Roger E. Allen &

Auteur: Roger E. Allen
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 192
Winnie-de-Poeh was verrukt over het succes van Winnie-de-Poeh en management. Niet alleen bevestigde dit succesvolle boek zijn status van Zeer Belangrijke Beer, maar het wees managers ook de weg naar de top van de boom (waar de honing zit).

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

In dit nieuwe boek komt De Vreemdeling terug naar het Honderd-Bunders-Bos om Poeh (en niet te vergeten Knorretje, Teigetje, Uil, Kanga en alle anderen) kennis te laten maken met een nieuwe Zeer Belangrijke Uitdaging, waar elke manager en eigenlijk iedereen meet te maken heeft: Het Oplossen van Problemen.
En zo verklaart De Vreemdeling, weer gebruik makend van de bekende avonturen van Poeh en zijn vrienden, de unieke LOS-OP-Methode, een systeem om problemen stap voor stap te identificeren, te analyseren en op te lossen.
In dit boek leren Poeh en de lezer de principes van het oplossen van problemen, die even gemakkelijk kunnen worden toegepast bij het redden van Teigetje uit een hoge boom als bij de vele uitdagingen, waar we mee geconfronteerd worden in onze steeds meer veranderende en ingewikkelder wordende samenleving.

Sirius, goede staat, 192 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Roger E. Allen
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 192
KENNIS & INFORMATIE Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychologie & Filosofie
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
GEZONDHEID Geest
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht