Waar liefde regeert - Beverly Byrne

Auteur: Beverly Byrne
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 319
In Córdoba staat een verblindend wit ‘palacio' te schitteren in de felle Spaanse zon. Maar in één der verduisterde vertrekken speelt zich een hartverscheurende tragedie af..

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
.

Hier ondergaat de jonge, Ierse Lila Curran de onmenselijke wreedheden van haar echtgenoot. De trotse bankier Juan Luis Mendoza is door zijn fabelachtige rijkdom oppermachtig geworden, maar zijn ziekelijke jaloezie drijft hem tot waanzin.

De onschuldige Lila zweert bij alles wat haar heilig is dat zij zal overleven om alsnog het geboorterecht van haar zoon Michael op te eisen. Na dertien jaar wanhopige strijd worden Lila en Michael uit hun gevangenschap bevrijd door een mysterieuze brief, want die brief bevat een schokkend familiegeheim, het wapen dat Lila kan gebruiken om Juan Luis Mendoza te dwingen haar vrij te laten.

Terug in Dublin raakt Lila spoedig bekend als ‘de Zwarte Weduwe'. Elke avond dansen de aristocraten in haar smaakvol ingerichte huis, terwijl achter gesloten deuren rebellen worden ontvangen. Niemand vermoedt de zucht naar wraak die in Lila's gewonde hart woedt, niemand vermoedt dat zij een arglistig komplot smeedt.

Als het web van de Zwarte Weduwe is voltooid, als Lila's plan slaagt, zal een machtig bankiersgeslacht ten onder gaan - dan zal het Huis van Mendoza vallen...

Van Holkema & Warendorf, goede staat, 319 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Beverly Byrne
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Pagina's 319
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht