Waar het lied van heimwee klinkt - Susan Bowden

Auteur: Susan Bowden
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 285
Een lichte paniek maakt zich van Tessa Hargrave meester. Met aarzelende vingers scheurt ze de envelop open. Het is een van de spaarzame brieven die de enige band vormen met haar verleden. Een verleden dat ze het liefst zou laten rusten, als dat kon..

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

De jonge Tessa Hargrave voelde zich van jongs af aan het zwarte schaap van de familie. Daarom verliet ze twintig jaar geleden het landgoed waar ze opgroeide. Sindsdien is ze er nooit meer terug geweest. De enige met wie Tessa die jaren contact heeft gehouden, is haar oom Steven. Wanneer hij te horen krijgt dat hij ernstig ziek is, vraagt hij Tessa het verleden te vergeten en hem nog eenmaal te komen opzoeken in Engeland.

Tessa was pas negentien toen ze ontdekte dat ze zwanger was. Door haar familie aan haar lot overgelaten, emigreerde Tessa naar Canada, waar ze de baby alleen moest zien groot te brengen. Wanhopig vluchtte Tessa tenslotte in een kortstondig, liefdeloos huwelijk met een man die haar mishandelde.

En nu ze haar leven een beetje op orde heeft, wordt ze opnieuw met haar familie geconfronteerd. Hoewel Tessa verscheurd wordt door twijfel, boekt ze toch een reis naar Engeland. Daar aangekomen herinnert ze zich weer alle pijn en verbroken beloftes uit het verleden. Maar ook wordt ze overvallen door een oud verlangen naar de vader van haar zoon. Zal ze een nieuwe kans met de grote liefde van haar leven aan durven grijpen...?

Paperback, goede staat, 285 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Susan Bowden
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 285
Veel gelezen door Volwassenen
Fictie - Non-fictie Fictie
ROMAN - genres Familieroman, Feelgood roman, Romantische roman, Vakantielectuur
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Waar het lied van heimwee klinkt - Susan Bowden

Vaak samen gekocht