Vuur uit de hemel - Brendan Dubois

Auteur: Brendan Dubois
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 475
Wat als... De Cuba-crisis in 1962 verkeerd zou zijn afgelopen? Wat als... John F. Kennedy niet in 1963 zou zijn vermoord?

Boston, 1972. Tien jaar eerder verwoesten kernbommen de grote steden van Amerika en Rusland. Van de Verenigde Staten is nu niet veel meer over, het is een tweederangs mogendheid die volledig afhankelijk is van Groot-Brittannië.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
In deze bewogen tijd krijgt Carl Landry, verslaggever bij de Boston Globe, te maken met het zo op het oog alledaagse misdaad. Merl Sawson, veteraan van de Cubaanse Oorlog van 1962, wordt dood aangetroffen in zijn bed. Werd hij het slachtoffer van een mislukte inbraak, of is het moord?

Bijgestaan door een beeldschone verslaggeefster van de London Times, begint Landry aan een onderzoek dat diep graaft in het verleden van Sawson, en de volgende schokkende vragen oplevert: wat deed Sawson in de War Room van het Witte Huis in oktober 1962? Wie drukte indertijd op de knop waardoor de fatale oorlog losbarstte? Wat gebeurde er werkelijk, waarover werd gelogen?

Van het grimmige Boston naar de verlaten straten van Manhattan, en vandaar naar het gigantische radioactieve kratermeer dat is overgebleven van Washington DC - in een wanhopige speurtocht raken de twee verslaggevers betrokken bij een duistere samenzwering met wortels die diep teruggrijpen in het verleden.

De belangrijkste vraag van allemaal blijft: leeft hij nog, John F. Kennedy?

Meulenhoff, goede staat, 475 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Brendan Dubois
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Meulenhoff
Pagina's 475
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Historische thriller, Politieke thriller, Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht