Vrouwenspel - Willi Heinrich

Auteur: Willi Heinrich
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 324
Gundi, dertig en zeer aantrekkelijk, schrijft boeken waarin ze agressief voor gelijke rechten van de vrouw strijdt. Om zich te documenteren voor een nieuw boek reist ze naar Ascona en weet daar de positie te krijgen van secretaresse van de auteur Ralph Staninsky, die zich in zijn zeer succesvolle boeken als een deskundige op het gebied van de vrouw manifesteert.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Dan begint een pikant spel van erotische vergissingen en verwikkelingen tussen de auteur en zijn aantrekkelijke medewerkster.

Gundi maakt kennis met graaf Andrea Orlandi en raakt sterk onder de indruk van diens vrouw Christina, die haar eigen sekse is toegedaan. Uiteindelijk is Gundi meer geïnteresseerd in de twee knappe huisbedienden, vooral in de jonge, tedere Giovanni. Geestelijk krijgt ze het een en ander te verwerken, vooral als ze in de ban raakt van het hippiemeisje Gina.

Heen en weer gesmeten tussen Giovanni, Christina, Gina en het bekoorlijke kamermeisje Maria, is het voor Gundi niet gemakkelijk met haar gevoelens in het reine te komen. Maar in deze heksenketel van hartstochten wordt het haar duidelijk, dat het menselijk vermogen tot liefde zonder grenzen is, en dat conventies, afkomst en sekse, er niet toedoen wanneer men oprecht is.

De Kern, goede staat, 324 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Willi Heinrich
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: de Kern
Pagina's 324
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht