Valentina's laatste reis - Santa Montefiore

Auteur: Santa Montefiore
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Pocket
Pagina's: 335
ISBN: 9789022547076
Verschijningsjaar: 2000 - 2010
De Valentina, Alba Arbuckle's woonboot, afgemeerd aan de oever van de Thames in Londen, is haar veilige haven.

Alba krijgt steeds sterker het gevoel dat ze vastgelopen is. Een gevoel dat sterker wordt, als ze een portret van haar moeder Valentina vindt. Een prachtige pastel, gemaakt door haar vader Thomas Arbuckle vlak nadat hij haar had ontmoet in Italië, waar hij als marineofficier tijdens de Tweede Wereldoorlog gelegerd was.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Nooit heeft haar vader iets willen vertellen over haar moeder. Haar stiefmoeder reageert zo mogelijk nog vijandiger op haar vragen. Met de hulp van Fitz Davenport, haar beste vriend, komt Alba iets meer te weten van het geheim van haar overleden moeder. Ze besluit dat ze alles wil weten en reist in haar eentje naar Incantellaria, het dorpje aan de Baai van Napels, waar haar moeder vandaan kwam. Ze voelt zich er vanaf het begin thuis en wordt meteen opgenomen in de gemeenschap. Er zijn zelfs mensen die denken dat ze de reïncarnatie van de beeldschone Valentina is. Alba vindt het heerlijk om haar grootmoeder en oom te helpen in de trattoria, sluit een nichtje in haar hart en ontrafelt stukje bij beetje het geheim van haar moeder ' tot ze bij het dramatische moment komt dat zoveel levens voorgoed heeft veranderd. Dan weet ze dat ze naar terug moet naar huis en naar Fitz.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Santa Montefiore
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
ISBN 9789022547076
Pagina's 335
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Pocket
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar 2000 - 2010
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Ouder-kind roman, Romantische roman
Beoordelen
Klantenbeoordelingen (1)
Een boeiend romantisch verhaal.
Kwaliteit
Lezenswaardig
De rusteloze Alba leidt een doelloos leven met veel wisselende vriendjes. Als ze een portret vindt van haar moeder, Valentina, zet ze alles op alles om de waarheid over haar te achterhalen. Haar vader was tijdens de oorlog in Italie gelegerd en ontmoette daar de beeldschone Valentina. Alba voelt zich helemaal thuis bij haar familie in Italie, dat maakt de keuze om terug te keren naar haar vriend in Engeland, moeilijk. Deze roman vertelt beetje bij beetje het dramatische verhaal van Valentina. Uiteindelijk blijkt de waarheid over haar schokkend, maar niet onoverkomelijk. Levensechte reacties van mensen die elkaar willen beschermen tegen slecht nieuws, maar daardoor een grote afstand scheppen. Een boeiend romantisch verhaal. Vrij kleine druk.

(Biblion recensie, Marian Verstappen-Naus)
Review door (Biblion recensie, Marian Verstappen-Naus) (Geplaatst op 03-03-2017)
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht