Scherven in het zand - Soheir Khashoggi

Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 304
Dina Ahmed is de eigenaresse van een florerende bloemenzaak in Manhattan, haar bloemstukken ; prachtige mozaïeken van kleur ; zijn zeer gewild. Ze is al jaren gelukkig getrouwd met de succesvolle zakenman Karim.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Haar oudste zoon Jordy is al het huis uit en de tweeling, Suzanne en Ali, is net zes jaar. Dina geniet van haar leven. Maar als ze op een dag thuiskomt en Suzanne en Ali zijn niet thuis ontdekt ze dat haar geluk, net als een mooi boeket, teer en vergankelijk is.

Karim heeft de kinderen meegenomen naar Jordanië, naar het huis van zijn ouders. Hij laat Dina weten zich niet meer thuis te voelen in Amerika. Hij wil de kinderen binnen de beschermde omgeving van zijn familie een meer traditionele opvoeding geven.

Voor Dina komt dit als een volslagen verrassing. Ze dacht een goed huwelijk te hebben en de kinderen waren gelukkig. Totaal ontredderd belt ze de politie, maar al snel blijkt dat die niets voor haar kan doen. Met de steun van twee trouwe vriendinnen zal Dina alles op alles moeten zetten om haar kinderen weer terug te krijgen.

De Boekerij, goede staat, 304 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 304
Auteurs uit: Azie
Veel gelezen door Volwassenen, Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Romans & Verhalen Familieromans, Ouder-kind romans, Spannende romans
Hoofdlocatie in boek: Amerika
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Scherven in het zand - Soheir Khashoggi

Vaak samen gekocht