Prinses Daisy - Judith Krantz

Auteur: Judith Krantz
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 526
Bij haar geboorte kreeg zij de namen Marguerite Alexandrovna Valensky, maar iedereen noemde haar Daisy. Daisy met het zilveren gouden haar en de koolzwarte ogen, dochter van prins Stash Valensky, de Wit - Russische oorlogsheld uit de slag om Engeland, en zijn vrouw, de romantische Amerikaanse filmster Francesca Vernon. Geen kind ter wereld had ooit een gelukkiger jeugd gehad.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
p>Maar er was een geheim dat haar gelukkige wereld overschaduwde, een geheim, zo bindend als het grootste taboe. Het overschaduwde haar jeugd, terwijl ze opgroeide in de aristocratische Londense wijk Belgravia of als ze logeerde op het Normandische landhuis van Annabel, haar vaders maitresse.

Wanneer ook haar halfbroer Ram misbruik maakt van haar onschuld, stort haar droomwereld in en vlucht zij naar New York. Daisy vecht voor haar onafhankelijkheid en haar voortbestaan in een wereld waarin North, haar roekeloze, veeleisende baas, onmogelijke eisen aan haar stelt;een wereld waarin Patrick Shannon, een keiharde zakenman, zijn eigen plannen heeft mat Daisy en gelooft dat zelfs zij te koop is.

Maar dan, op het toppunt van haar eigen roem, laat Daisy de liefde toe in haar hart en ze vindt het vertrouwen en de kracht om de levenslange doem die haar beklemde, af te schudden...de vrijheid om de waarheid te aanvaarden en zichzelf te vinden.

Dit adembenemend - opwindend verhaal combineert de magie van ‘ er was eens' met de realiteit van het heden. Prinses Daisy is hartveroverend, overtuigend en onvergetelijk.

Een paperback met 526 pagina's, goede staat.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Judith Krantz
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 526
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht