Paleis van Jade - Katherine Stone

Auteur: Katherine Stone
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 406
Maylene Kwan is een betoverende mengeling van Oost en West, evenals het gebouw dat zij heeft ontworpen: het Jade Palace; het mooiste hotel van Hongkong. Dat vindt althans Sam Coulter, de aannemer van het Jade Palace. In zijn armen maakt Maylene kennis

met ongeremde hartstocht.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Maar een schokkend geheim staat tussen Maylene en de ware liefde. Angstig wacht zij op de dag dat ze oog in oog komt te staan met haar Amerikaanse halfzus - die niet eens van Maylene's bestaan afweet.

Allison Whitaker is fotografe en de geliefde dochter van een machtige familie uit Texas. Zij komt voor haar beroep naar Hongkong en is niet opgewassen tegen de charmes van projectontwikkelaar James Drake. Wanneer Allison ontdekt dat James' carrière wordt bedreigd, besluit zij hem te helpen maar beseft niet dat ook haar eigen leven gevaar loopt. Want in de schaduw loert een krankzinnige die het Jade Palace wil vernietigen en zich voorbereidt op een dodelijke krachtmeting.

In het woelige en exotische Hongkong, dat zich voorbereidt op de overname door China, botsen de levens van twee jonge, getalenteerde vrouwen op een onverwachte manier - op zo'n manier dat ook de mannen die zij liefhebben voor altijd zullen veranderen.
Het is een tijd van ongeëvenaard verlangen en verborgen kwaad; van roekeloze passie en vernieuwde hoop - zo vurig en onvoorspelbaar als Hongkong zelf.

Luitingh-Sijthoff, goede staat, 406 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Katherine Stone
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Luitingh
Pagina's 406
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht