Op de adem van de wind - Barbara Bickmore

Auteur: Barbara Bickmore
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 431
Zolang ze zich kan herinneren heeft de mooie Clöe gedroomd van verre, exotische bestemmingen. Dus als de beroemde journalist Slade Cavanaugh haar een huwelijksaanzoek doet en vertelt dat hij uitgezonden zal worden naar China, aarzelt Clöe geen moment, zich niet bewust van het feit dat in China elk moment de heksenketel van de revolutie op volle sterkte kan uitbreken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Vol verwachting reist Clöe naar het verre, mysterieuze China, waar ze niet alleen onnoemelijk veel geluk, maar ook intens verdriet zal leren kennen.

Vier mannen spelen een beslissende rol in Clöe's leven:

Slade Cavanaugh: Clöe's echtgenoot en een zeer ambitieus journalist. In zijn zucht naar roem stelt Slade zijn carrière boven alles, zelfs boven zijn vrouw. Slade's jaloezie op Clöe's succes als verslaggeefster drijft hen echter onverbiddelijk uit elkaar.

Nikolai Zakarov: de ruige Russische bolsjewiek, die in China is om de revolutie te steunen. Zakarov is in alles een zeer gedreven man - in zijn dromen, zijn toewijding aan de revolutie en... in zijn liefde voor de beeldschone Clöe.

Sneeuwpanter: de eigenzinnige Chinese krijgsheer Lu-tang. Bij een geslaagde treinkaping wordt Clöe door hem gevangen genomen. Sneeuwpanter stelt haar voor een wrede keuze: als Clöe niet elke avond naar zijn tent komt, zal hij haar medepassagiers één voor één onthoofden.

Cass Monaghan: Clöe's mentor. Hij is de krantenmagnaat die een grote invloed op Clöe uitoefent, die haar uitdaagt haar grenzen te verleggen. Clöe ziet Cass als een vader. En Cass vecht uit alle macht tegen zijn gevoelens voor Clöe. Maar de liefde laat zich niet dwingen.

van Reemst, goede staat, 431 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Barbara Bickmore
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 431
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht