Aanbieding

Nachtmuziek - Lilli Palmer

Auteur: Lilli Palmer
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 382
Twee sterfgevallen bepaalden de rest van het leven van Kaspar Schulte, hoogleraar in de Slavische talen in München. Van het ene wist hij (nog) niets af, het andere trof hem dieper dan hij ooit voor mogelijk had gehouden...

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3,50

Aanbieding € 2,95

Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Op 10 mei 1978 wordt de nachtportier van hotel Godice in het Joegoslavische Bled vermoord. Zijn werk voor de Utasa, die strijdt voor een onafhankelijk Kroatië, is hem noodlottig geworden. Op dezelfde dag overlijdt Kaspars vrouw Martha aan een hartstilstand.

Martha's dood brengt Kaspar in verwarring. Hij wil met zijn gevoelens in het reine komen en besluit zijn oude oom Stilz op te zoeken. Stilz is een dwerg, een narrig maar wijs mens, verslaafd aan cognac en zijn gigantische hemelbed. Avond aan avond luistert Kaspar naar het ongelooflijke levensverhaal van de dwerg. Steeds meer verafschuwt hij zijn eigen burgelijke bestaan, totdat Stilz hem tenslotte toebijt: 'Ga er vandoor, maak dat je wegkomt! Wees een schurk, droom er niet alleen van, wéés het!'

Kaspar doet wat de dwerg zegt. Hij gaat er vandoor. Het lot brengt hem naar Bled, naar het hotel Godice, waar de nachtportier nog altijd niet is vervangen. Is het toeval dat Kaspar zijn plaats inneemt en dat de Nachtmuziek van de Ursula nu voor hem klinkt?

In Bled leert Kaspar Marjana kennen, de Kroatische vrouw die hem bemint tenmidden van de zonnebloemen. Zij is de eerste vrouw die hij echt liefheeft. Maar Kaspar twijfelt aan haar woorden, dat zij ook van hem houdt. Steeds sterker wordt zijn vermoeden, dat hij alleen maar door haar wordt gebruikt.

ZHU, goede staat, 382 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Lilli Palmer
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: ZHU
Pagina's 382
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Psychologische roman, Roman algemeen, Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht