Jacht op de Black Sea - Richard Setlowe

Auteur: Richard Setlowe
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 477
Het luxueuze cruiseschip Black Sea, met aan boord voornamelijk rijke Amerikanen, wordt tijdens haar reis van Singapore naar Jakarta door Maleisische piraten gekaapt. Het schip verdwijnt vervolgens spoorloos. De eisen van de kapers zijn duidelijk: wapens in ruil voor de levens van de opvarenden. Om hun eisen kracht bij te zetten wordt elke dag ergens in Singapore een luguber pakket afgeleverd.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

De piraten regeren de Black Sea met harde hand. De passagiers en bemanningsleden zijn doodsbang en beseffen dat hun leven aan een zijden draadje hangt. Dan kondigen de kapers aan elke dag één van hun slachtoffers vrij te laten. Maggi Chancellor, de enige van de gijzelaars nie Maleis spreekt, krijgt echter het angstaanjagende vermoeden dat de kapers een uiterst smerig spel spelen. Hoewel haar overlevingskansen in de Aziatische jungle vrijwel nihil zijn, besluit Maggi ten einde raad te ontvluchten en hulp te halen.

Ondertussen zoekt het Amerikaanse marineschip USS Decatur met man en macht en met al het beschikbare materieel naar de schuilplaats van de Black Sea. Stukje bij beetje wordt duidelijk dat de kaping onderdeel uitmaakt van een veel groter komplot. Als de Black Sea niet snel wordt gevonden, zal het kruitvat Zië binnenkort verscheurd worden door bloederige oorlogen.

van Reemst, goede staat, 477 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Richard Setlowe
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 477
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Detective & mysterie , Thrillers algemeen
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht