Isabelle - Doris Mortman

Auteur: Doris Mortman
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 475
ISBN: 9041004521
Verschijningsjaar: Jaren '90

Isabella de Luna is pas zeven wanneer zij op tragische wijze allebei haar ouders verliest. Het trieste eenzame meisje wordt liefdevol opgevangen door vrienden van haar ouders in Santa Fe. In het beschermde, warme gezinsleven bij de Durans komt Isabelle langzaam maar zeker haar traumatische verlies te boven en ze groeit op tot een serene, gevoelige jonge vrouw.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Nina, de geadopteerde dochter van de Durans, wordt Isabelles beste vriendin. Maar wanneer Nina bij toeval de verschrikkelijke waarheid omtrent haar eigen verleden ontdekt, wil ze niets meer met haar pleegouders en Isabelle te maken hebben. Ze vlucht naar New York en stort zich op een carrière in de journalistiek. Binnen de kortste keren is ze een van de bekendste maar ook een van de hardvochtigste journalisten van Amerika.

Isabelle ontwikkelt zich tot een bijzonder getalenteerd schilderes. Haar kleurrijke, mysterieuze schilderijen trekken al snel de aandacht van grote galeries in New York. Voor het eerst in haar leven is Isabelle het stralende middelpunt van de belangstelling en ze geniet met volle teugen. Totdat Nina uit jaloezie een sensationele, onthullende biografie schrijft die het leven van Isabelle dreigt te verwoesten.

Door Nina's boek komen bij Isabelle langvergeten herinneringen aan haar ouders boven. Ze begint zich af te vragen waarom ze deze als kind zo diep heeft weggestopt. Plotseling beseft Isabelle dat ze koste wat kost de waarheid moet zien te achterhalen over die ene nacht, heel lang geleden, de nacht waarin haar leven voorgoed veranderde.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Doris Mortman
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
ISBN 9041004521
Pagina's 475
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar Jaren '90
ROMANS-soorten Familieroman, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht