Inishowen - Joseph O'Connor

Auteur: Joseph O'Connor
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 460
Inishowen is de naam van het noordelijkste puntje van Ierland. Drie mensen hebben ieder voor zich een reden om erheen te gaan. Wanneer het lot en het toeval samenspannen, is niemand meer veilig.

Wanneer twee dagen voor Kerstmis een onbekende vrouw in Dublin op straat flauwvalt, raakt het leven van politie-inspecteur Martin Aitken nog verder in de war.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Zijn smerige huis, een dreigend ontslag en zijn ex-vrouw laat hij achter zich om haar te helpen. Hij beseft dat het hoog tijd wordt met de spoken uit zijn verleden af te rekenen.
In New York wacht plastisch chirurg Milton Amery tevergeefs op zijn vrouw. Al gaat hij vreemd bij het leven en heeft hij zijn losgeslagen kinderen niet in de hand, toch gaan ze samen naar haar op zoek. Op hun hilarische tocht raken ze niet alleen letterlijk verder van huis.
Ellen Donnelly wil haar echte moeder vinden, maar heeft niet veel tijd. Zonder thuis een bericht achter te laten vertrekt ze naar Ierland. Het mooie en mysterieuze lnishowen blijkt de sleutel te zijn tot alle geheimen mee ze al zolang worstelt.
Inishowen is een aangrijpende, ontroerende, maar vooral ook geestige en bizarre roman over liefde, verborgen verbintenissen, identiteit, en over een reis die het leven van drie mensen onherroepelijk verandert.

Van Joseph O'Connor (Dublin 1963) verscheen eerder De verkoper, dat internationaal als zijn grote doorbraak wordt gezien en zeer lovend is ontvangen. Inishowen kwam in Ierland hoog op de bestsellerlijst binnen.

Nijgh & Van Ditmar, goede staat, 460 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Joseph O'Connor
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Pagina's 460
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Humoristische romans, Psychologische roman, Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht