Het verloren erfgoed - Janet Dailey

Auteur: Janet Dailey
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 384

Op de dag dat Abbie Lawson haar vader begraaft ziet zij de onbekende vrouw voor het eerst. Haar gezicht, met de koningsblauwe ogen en het golvende zwarte haar, vertoont een schokkende gelijkenis met Abbie's eigen uiterlijk. En binnen enkele uren weet Abbie dat deze vrouw, Rachel Farr, haar halfzuster is van wier bestaan zij nooit heeft afgeweten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Al spoedig na de dood van hun vader ondergaan de levens van de beide jonge vrouwen een drastische omwenteling. Abbie wordt gedwongen om de onvermoede, gigantische schulden van haar vader te vereffenen, terwijl Rachel onverwacht een groot gedeelte van het familiefortuin in handen krijgt.

Een bittere strijd ontbrandt tussen de halfzusters, met als inzet het Lawson-landgoed en de beroemde paardenstoeterij die de arena vormt waarin Abbie en Rachel zich met elkaar meten. Het wordt een nek-aan-nek race vol emotionele hindernissen, verraad en spectaculaire onthullingen.

Rachel trouwt ondertussen met de machtige Lane Canfield, haar vaders beste vriend. Abbie ontmoet een ruige olieboorder, MacCrea Wilder, die haar leert wat hartstocht is.

De beide vrouwen delen hun levens met deze mannen in voor- en tegenspoed, terwijl hun heftige onderlinge competitie onvernminderd voortgaat. Verbonden door het noodlot blijven zij zowel in het leven als in de liefde rivalen.

Kadmos, goede staat, 384 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Janet Dailey
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kadmos
Pagina's 384
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Roman algemeen, Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht