Het spel van de liefde - Rosemary Rogers

Auteur: Rosemary Rogers
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 255
Mona Charles beantwoordt volledig aan het klassieke beeld van de Amerikaanse filmster. Vier echtgenoten heeft ze inmiddels versleten, zonder daar merkbaar door te zijn beïnvloed. Ze is nog steeds even mooi en sexy en speelt nog steeds de hoofdrol in de intieme fantasieën van miljoenen mannen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Delight, Mona's ‘wilde' dochter had op haar achttiende al alles ervaren wat er te ervaren viel. Alcohol, drugs, en seks, in al zijn verschijningsvormen, hadden de revue gepasseerd. De roddelbladen waren bijzonder ingenomen met Delight, die voor een nimmer opdrogende stroom schandaaltjes zorgde.

Mona's andere dochter Sara vormt een schril contrast met haar halfzuster. Haar strenge opvoeding heeft tot nu toe zijn vruchten afgeworpen, want Sara is op haar eenentwintigste nog steeds maagd. Uiterlijk lijken de meisjes als twee druppels water op elkaar.

Delight heeft het vaste voornemen in het huwelijk te treden met Carlo, een Italiaanse edelman, doch kampt met problemen. Marco, Carlo's oudere broer verbiedt het huwelijk en houdt de hopeloos verliefde Delight scherp in het oog. Delight en Carlo zien maar één oplossing.

In het geheim vluchten ze naar het buitenland met de bedoeling pas terug te keren als het huwelijk is voltrokken en Delight zwanger is. Om niet onmiddellijk argwaan te wekken neemt Sara de plaats van Delight in en geeft zich uit voor haar halfzuster. Ze verandert haar gedrag en haar levensstijl overeenkomstig die van Delight en ziet zich binnen de kortst mogelijke tijd omringd door glamour, intriges en erotiek. Dan komt Marco op de proppen. Zijn arrogantie doet Sara sidderen van woede, zijn kracht en wreedheid jagen haar angst aan, maar de liefde blijkt sterker dan Sara's weerstandsvermogen. Maar nog steeds denkt Marco met Delight te doen te hebben, totdat...

De Boekerij, goede staat, 255 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Rosemary Rogers
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 255
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Levenstijl Romans, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht