Het R document - Irving Wallace

Auteur: Irving Wallace
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 329

Tegen de achtergrond van toenemend geweld en misdaad zet Irving Wallace het verhaal neer van een samenzwering om de grondwet omver te werpen, ofwel een poging van de FBI om de macht over te nemen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Twee partijen worden tegenover elkaar geplaatst: zij die zich inspannen om de grondwet te amenderen zodat de regering een radicale wet om de orde te handhaven kan opleggen, en zij die inzien dat het voorgestelde 35e Amendement verreikende consequenties zal hebben voor de vrijheid van hun natie en dat er een bijzonder sinister plan achter zit in de vorm van het geheimzinnige R-document.

Tegenstanders in deze strijd op leven en dood zijn de onbehouwen, machtige directeur van de FBI, Vernon T. Tynan, en de nieuwe procureur-generaal, Christopher Collins, een ambitieuze, eerlijke man die het controversiële 35e Amendement steunt, ondanks zijn persoonlijke bedenkingen. Tot ook hij ontdekt dat er een kwaadaardig complot achtersteekt, wanneer de laatste woorden van zijn voorganger een waarschuwing bevatten tegen het R-document - de gevaarlijke, mysterieuze sleutel tot de toekomst van het land.

Tijdens zijn jacht op het document ziet Collins zich geconfronteerd met duistere manipulaties, chantage, moord, en onthullingen over het verleden van zijn vrouw, reden voor haar om te verdwijnen. In een dramatische race tegen de klok rust het lot van de natie op zijn schouders.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Irving Wallace
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Luitingh
Pagina's 329
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Detective & mysterie , Misdaadroman, Politieke thriller
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht