Het Persoonlijk Efficiency Programma - Kerry Gleeson

Auteur: Kerry Gleeson
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 210
Honderdduizenden mensen hebben al kennis gemaakt met de revolutionaire efficiency-cursussen, opgezet door Kerry Gleeson. Met het PEP-programma wordt in Nederland gewerkt bij o.a. ING, ABN-AMRO, Shell, Zwitserleven en Philips.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Het doel lijkt simpel ' met minder moeite meer doen ' maar wie in kleine of grote organisaties werkt, weet hoe moeilijk het is om grip te houden op mensen, projecten, tijd en vooral: op jezelf.Het Persoonlijk Efficiency Programma is in veertien landen een succes, de Nederlandstalige editie wordt vrijwel elk jaar herdrukt. In deze negende, volledig herziene druk wordt met name aandacht besteed aan de ontwikkelingen op het gebied van de informatietechnologie en het internet.
Kerry Gleeson Kerry Gleeson is de oprichter van het Institute of Business Technology (IBT) in Florida en ontwerper van het PEP-programma. Het IBT heeft vestigingen overal ter wereld, ook in de Benelux. Kijk ook op: www.ibtbnl.nl voor meer informatie.
Gleeson werkte in verschillende verkoop, marketing en management posities waar hij merkte dat zijn klanten nooit tijd konden maken om snel de door hem ontwikkelde marketingstrategieën te implementeren. Om dit op te lossen ontwikkelde hij een unieke benadering: PEP, Het Persoonlijk Efficiency Programma.
Gleeson schreef verder: The High-Tech Personal Efficiency Program ' Organizing your Electronic Resources to Maximize Your Time and Efficiency.

Het Spectrum, goede staat, 210 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Kerry Gleeson
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Spectrum
Pagina's 210
KENNIS & INFORMATIE Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht