Het laatste woord is liefde - Annie Oosterbroek Dutschun

Auteur: Annie Oosterbroek Dutschun
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Verschijningsjaar: Jaren '80 en eerder:antiquarisch
Het hart geeft antwoord:

Is het verhaal van de tragiek, die in een vrouwenleven komt als liefde en charme niet samengaan. Het is ook het verhaal van het geluk, dat kan bestaan als de liefde in de waarheid wortelt. Christien Steenbeek heeft een eenzame, sombere jeugd gehad. Als kind heeft ze geen liefde van haar ouders ervaren

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Dit heeft haar karakter gestempelt. Wees geworden komt ze thuis bij een bevriende familie. In haar werkkring ontmoet ze een kunstenaar, die nauwer contact met haar zoekt. Het meisje komt onder zijn invloed en voelt zich sterk aangetrokken tot hem. Zij onderkent in hem niet de charmeur die hij is. Hij weet haar door zijn brutaliteit, zijn grote woorden, zijn uiterlijk vertoon telkens weer te overrompelen. Na ontnuchterende ervaringen vecht ze tegen haar gevoelens voor hem, maar ze kan zich niet aan zijn invloed onttrekken. Dan komt de crisis: een dieptepunt in haar leven, maar tegelijk een keerpunt. En dat keerpunt heet geluk.

Tegen jou zeg ik ja: 
Is de roman van het verstoten meisje. Haar lief en goedaardig karakter heeft haar parten gespeeld. Zelf volkomen eerlijk, is ze in haar onervarenheid al te goed van vertrouwen geweest. Ze is misleid en bedrogen.
Dan blijkt dat ze in verwachting is. Haar ouders bang voor de schande, sturen haar het huis uit. Ze beleeft dan een tijd, die zwaar is van verdriet en eenzaamheid. Soms is ze de wanhoop nabij. Er wordt haar een beledigend voorstel gedaan, dat ze verontwaardigd afwijst. Maar ze ontmoet een jongeman, van wie ze gaat houden. Er zijn echter allerlei misverstanden, die de weg tot elkander versperren. Heel haar hart zegt ja tegen hem. Zullen ze ooit bij elkaar komen en gelukkig worden? Dat is de vraag, waarop wij bij het lezen van dit boeiende boek met grote spanning het antwoord wachten. 
 
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Annie Oosterbroek Dutschun
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kok
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar Jaren '80 en eerder:antiquarisch
ROMANS-soorten Christelijke roman, Familieroman, Romantische roman, Streekroman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht