Het geheim van Apogee - John Trenhaile

Auteur: John Trenhaile
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 367

In Taiwan wordt in het diepste geheim gewerkt aan een computerprogramma waarvoor de term 'revolutionair' nog een understatement is. Apogee is een vijfde generatie-computer die in staat is te antwoorden op elke menselijke stem in willekeurig welke taal; een machtig manipulatiewapen, bestemd voor China en bedoeld om een sleutelrol te spelen in een grootse militaire operatie.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Voor Simon Young, de geestelijk vader van dit ambitieuze project, betekent Apogee de kroon op zijn carriére als Westers zakenman in het Oosten. Voor zijn zoon betekent het de uiterste vorm van beproeving. Want een immense machtsstrijd ontspint zich; een strijd waarin levens geen enkele betekenis hebben en waarin niet alleen China en Taiwan, maar ook Rusland hun ondoorgrondelijke rol spelen.

De familie Young raakt verstrikt in een even gevaarlijk als gecompliceerd net van tegenstrijdige belangen. Als Mat gekidnapt wordt en kennis moet maken met een martelkamer, zo huiveringwekkend dat het onwerkelijk lijkt, is alle macht en al het geld van Simon Young ontoereikend om de ondergang af te wenden.

Het geheim van Apogee aan zijn ondervragers prijsgeven is voor Mat de enige hoop om in leven te blijven. Maar het is een geheim dat hij niet kent...

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur John Trenhaile
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 367
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Spionagethriller, Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht