Gevallen zonen - Nicholas Proffitt

Auteur: Nicholas Proffitt
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 326

Dit is een meeslepende roman over vier onvergetelijke mensen : twee mannen en twee vrouwen. Het is het verhaal van twee militairen, een jongere en een oudere, die door de oorlog in Vietnam tot op het bot geschokt worden. En het verhaal van hun liefde voor twee uitzonderlijke vrouwen. Maar het is bovenal het verhaal van de wrede oorlog in Vietnam die hun leven verder zal bepalen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Jack Willow en zijn oudere collega Clell Hazard zijn gelegerd op Fort Meyer, in de Verenigde Staten. Hun onderdeel, de befaamde Old Guard, is speciaal belast met ceremoniële taken. Daaronder valt ook het begeleiden van gesneuvelde militairen naar hun laatste rustplaats op Arlington National Cemetery.
Naarmate de oorlog in Vietnam zich uitbreidt, wordt die taak steeds weerzinwekkender. Dag na dag worden nieuwe lijken overgevlogen, die door de mannen van The Old Guard in cynische, machteloze woede ter aarde worden besteld.

Willow verzet zich tegen die sleur. Zijn verzoeken om overplaatsing naar Vietnam worden echter telkens geweigerd. De oudere Hazard, die geen enkele illusie over de oorlog heeft, probeert zijn vriend tegen zichzelf te beschermen. Maar Willow houdt vast aan overplaatsing. Hij wil carrière maken, om vervolgens te kunnen trouwen met Rachel, zijn enige liefde. Noch Hazard noch zijn vriendin, een topverslaggeefster bij de Washington Post, kunnen Willows lot tenslotte meer keren. Eindelijk mag hij naar het front. En dan gebeurt het onvermijdelijke...

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Nicholas Proffitt
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kadmos
Pagina's 326
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
Fictie - Non-fictie Fictie
Hoofdlocatie in boek: Vietnam
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Oorlogsroman, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht