Fondue / Gourmet - Hans Belterman

Auteur: Hans Belterman
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 96
ISBN: 9021013711
Verschijningsjaar: Jaren '80 en eerder:antiquarisch
In dit kookboekje zijn recepten te vinden van maaltijden, die grotendeels aan tafel bereid kunnen worden. Veel fonduerecepten, b.v. vlees-, vis-, bouillon-, kaas- en chocoladefondue, ook recepten voor de flambeerpan, gourmet-set, tafelgrilltoestel en stoofpotten en eenpansmaaltijden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Goede staat, met ill.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Hans Belterman
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Zomer & Keuning
ISBN 9021013711
Pagina's 96
KENNIS & INFORMATIE Koken en bakken, Recepten
Auteurs uit: Belgie of Nederland
Fictie - Non-fictie Fictie
VRIJE TIJD & SPORT Koken & Bakken
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar Jaren '80 en eerder:antiquarisch
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht