Diana prinses van het volk - Peter Donnelly

Auteur: Peter Donnelly
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Softcover
Pagina's: 140
Verschijningsjaar: Jaren '90
In 6 hoofdstukken en meer dan 215 foto's in kleur en zwart-wit -waarvan vele nog niet eerder gepubliceerd- en met de levendige tekst van vooraanstaand auteur Peter Donnelly vertelt dit boek het opmerkelijke verhaal van Diana's bloei tot 'de prinses van het volk' en bewijst daarmee eer aan die "aangeboren nobelheid' waarvan we allen zijn gaan houden en die we allen hebben leren respecteren

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
ls je uit zou gaan op alle uiterlijke schijn, was het bedje van de hooggeboren Diana Frances Spencer -dochter van de achtste graaf Spencer, in haar kindertijd speelmakkertje van koninklijke kinderen- gespreid. Toch was de werkelijkheid heel anders, want Diana had een zeer ongelukkige jeugd. En toen ze, net als in het sprookje, veranderd was van een (in haar eigen woorden) 'niemand' in iemand die een van de meest publieke figuren van het land zou worden, bedroog de uiterlijke schijn wederom al heel snel: haar huwelijk met de prins van Wales zou uitlopen op beschuldigingen over en weer en veel en langdurig verdriet.
Toch zou Diana weerstand bieden aan alle tegenslag, en de harten van alle mensen ter wereld veroveren. En die triomf had niets te maken met rijkdom of macht of titels, maar alles met innerlijke eigenschappen - eigenschappen waar ze wereldwijd om werd aanbeden: een aangeboren vermogen om gewone mensen te begrijpen en met hen mee te leven, wat in nog sterkere mate gold voor de ongeneeslijke zieken, de verstotelingen en de 'onbeminden'.
.

Zuid Boekprodukties 1997, zeer goede staat, 140 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Peter Donnelly
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 140
KENNIS & INFORMATIE Biografie & Memoires, Koninklijk huis, Vrouwen
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Maatschappelijke thema's Vrouwen & Emancipatie
Hoofdlocatie in boek: Groot-Brittannië
Uitvoering Softcover
Conditie van het boek Zeer goed
Verschijningsjaar Jaren '90
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht