De vrouwen van prins Bernhard

Auteur: Marc van der Linden
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 157
Na het lezen van Cees Fasseurs bestseller Juliana en Bernhard, het verhaal van een huwelijk bleven veel lezers met vragen zitten. Wie waren de geheime liefdes van prins Bernhard? Hoe verging het zijn buitenechtelijk geboren dochters, de halfzussen van koningin Beatrix?

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
En hoe ging het na de Greet Hofmans-affaire verder met het huwelijk van Juliana en Bernhard? Hoe kon het dat de relatie tussen de prins en zijn vier officiële dochters zo goed bleef ? En welke rol speelde prinses Armgard, de moeder van prins Bernhard? Royaltyjournalist Marc van der Linden onderzocht de buitenechtelijke affaires van prins Bernhard en de gevolgen daarvan. Tijdens jarenlang onderzoek ontdekte hij vele tot nu toe onbekende details over de minnaressen van de prins. Bovendien spoorde hij twee geheime dochters van de prins, Alicia en Alexia, op in het buitenland. Hij sprak uitgebreid met hen. Hoe verliep hun leven? Wat erfden ze? Hoe ging de ontmoeting met hun halfzussen, waaronder koningin Beatrix? De vrouwen van prins Bernhard is een onthullend en nu al spraakmakend boek dat een ander licht zal laten schijnen op een van de meest besproken prinsen uit de geschiedenis van het Huis van Oranje.

De vrouwen van prins Bernhard is een onthullend en nu al spraakmakend boek dat een ander licht zal laten schijnen op een van de meest besproken prinsen uit de geschiedenis van het Huis van Oranje.

Marc van der Linden is hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty en een van de vaste koningshuisdeskundigen bij RTL Boulevard. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Willem-Alexander, zijn ware verhaal, Beatrix, een portret en Máxima.

Carrera, goede staat, 157 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Marc van der Linden
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 157
KENNIS & INFORMATIE Biografie & Memoires, Koninklijk huis, Nederlandse geschiedenis
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht