De roep van het verleden - Hilary Norman

Auteur: Hilary Norman
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 447
De roep van het verleden is het verhaal van twee ontembare vrouwen en hun zoektocht naar succes en geluk - een zoektocht die begint in Boedapest in 1919, en die via de Franse Elzas in de Tweede Wereldoorlog leidt naar de chique, Amerikaanse Hudsonvallei.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

De betoverende Krisztina groeit op bij pleegouders in Hongarije, in een tijd van bloedig geweld. Onwetend van haar mysterieuze afkomst, weggerukt van haar grote liefde en verraden en verkocht door haar vader, wordt Krisztina gedwongen te trouwen met een wrede Franse baron. Met hem komt zij terecht op het Franse Chateau de Trouvere, een eeuwenoud kasteel. Als er moeilijke tijden aanbreken en de oorlog tragiek en chaos brengt, moet Krisztina vechten voor haar toekomst en die van haar prille gezin. Doortastend verandert ze het kasteel in een luxueus, succesvol hotel.

Krisztina's dochter Ella groeit op in warmte en weelde. Haar fascinerende schoonheid en talent zijn nog groter dan die van haar moeder. Maar angstaanjagende geheimen uit het verleden dringen al vroeg Ella's leven binnen. Ze vlucht met de man van haar dromen naar Amerika om daar een nieuw leven te beginnen. In de Newyorkse Hudsonvallei sticht zij Château Ella, haar eigen hotel dat al snel wereldberoemd wordt.

Maar dan, als de zoektocht naar het geluk eindelijk volbracht lijkt, haalt het duistere, woelige verleden moeder en dochter in. In de veilige haven die Ella voor zichzelf en haar geliefden heeft geschapen komen zeventig jaar van traditie, liefde en haat tot een adembenemende climax - en moeten Krisztina en Ella nog eenmaal op leven en dood vechten voor een gelukkige toekomst.

De Boekerij, goede staat, 447 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Hilary Norman
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 447
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Historische romans, Ouder-kind roman, Roman algemeen, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht