De keus van het hart - Patricia Gallagher

Auteur: Patricia Gallagher
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 283
De burgeroorlog loopt ten einde. De Amerikaanse staat Virginia is ten prooi gevallen aan de strijd die het land in twee onverzoenlijke kampen verdeelt. Plundering, brand en honger zijn aan de orde van de dag.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details
Vele van huis en haard verdreven inwoners van Virginia zoeken hun heil in het Noorden om in het land van de ‘Yankees' een nieuwe toekomst op te bouwen.

Een van hen is de betoverend mooie Devon Marshall, nauwelijks twintig jaar oud, wilskrachtig, avontuurlijk en straatarm. Zij heeft het plan opgevat naar New York te reizen om daar een journalistieke carrière te beginnen. Als zij probeert het stukje land dat haar vader haar heeft nagelaten te verkopen om met dat geld een treinkaartje naar New York te kopen, maakt zij kennis met Keith Curtis.

Keith is vele malen miljonair en een van de rijkste mannen van het land. In de zakenwereld staat hij bekend als ‘de wolf van Wallstreet'. Keith heeft weinig interesse in het kleine stukje land, maar des te meer in de beeldschone eigenaresse. Haar verschijning doet zijn bloed sneller stromen en hij rust niet voor hij haar tot zijn maîtresse heeft gemaakt en van haar onschuld heeft beroofd. Ondanks alles kan Devon hem niet haten en al spoedig merkt zij dat ze zich onweerstaanbaar aangetrokken voelt tot de knappe, jonge bankier.

Na een reeks van ontberingen en teleurstellingen vindt zij eindelijk hartstocht en genegenheid in zijn beschermende armen en verklaart op zijn beurt Keith haar zijn liefde. Maar hun geluk is van korte duur. Curtis' jaloerse vrouw stelt alles in het werk om Devon in het ongeluk te storten en ook anderen nemen hun toevlucht tot lage intriges om tweespalt te zaaien en de geliefden te scheiden. Langzaam maar zeker ontdekken Keith en Devon dat er maar één manier is om een duurzame, onverbrekelijke band tussen hen te smeden...

Publiboek, goede staat, 283 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Patricia Gallagher
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 283
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Historische romans, Oorlogsroman, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht