Burcht der verschrikking - Victoria Holt

Auteur: Victoria Holt
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 345

Harriet Delvaney, de dochter van een rijke politicus, die niet op haar gesteld is, gaat vaak troost zoeken bij een vriendin: Gwennan Menfrey, die met haar ouders en broer Bevil op het voorvaderlijk slot Menfreya woont. Aan dit kasteel en een daarbij behorend huis zijn allerlei vreemde legenden verbonden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Bij een aankoopbedrag van 15 euro of meer krijgt u bij alle boeken uit de Snuffelhoek:
50% extra korting!

Verzendkosten?

Omschrijving
Details

Als de vader van Harriet sterft en zij als rijke wees achterblijft, vraagt Bevil haar ten huwelijk. Is het hem alleen om haar fortuin begonnen? De jonge vrouw slaat alle goede raad in de wind, trouwt met hem en doet voorgoed, nu als meesteres, haar intrede op Menfreya, het kasteel dat altijd een eigenaardige charme op haar heeft uitgeoefend.

Naarmate de tijd verstrijkt, kan zij zich niet onttrekken aan een gevoel van beklemming, dat nog toeneemt als zij gaat vermoeden dat haar man een verhouding heeft met de knappe, inwonende gouvernante. Zij gaat een afschuwelijke tijd tegemoet, een tijd vol heimelijke dreiging en angstaanjagende gebeurtenissen.

Het komt tot een climax als Harriet tijdens een stormachtige nacht in het eilandhuis tegenover het kasteel in een val gelokt wordt en het water van de zee langzaam ziet stijgen. Wie is het die haar redt en haar het geluk hergeeft? En welke machten zijn in heel het gebeuren werkzaam geweest?

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Victoria Holt
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 345
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht